Contact

Contact

Voor meer informatie of boekingen
kunt u via de mail contact opnemen

info@nassy.nl

Locatie

Les Riverons,
Dunet 36310, Frankrijk

Google Maps

Facebook

Bekijk eens onze facebookpagina.

Facebook

Informatie

Wat kan je allemaal doen in de omgeving?

Wandelen tussen de weilanden, langs rivieren of door de bossen, fietsen, zwemmen en vissen kan perfect in deze omgeving. Daarnaast is het bezoeken van oude dorpjes en steden een ontdekkingstocht door de tijd en in de ochtenden zijn er vaak lokale markten. Regionaal park De Brenne is perfect om te fietsen of te wandelen en te genieten van de vogels die hier leven. Een tocht over het water met een kano is ook prima te doen. In Chaillac is een groot recreatiemeer met zandstrand. In het water liggen diverse speeltoestellen en in het hoogseizoen is hier een badmeester aanwezig. In het huis ligt een koffer met informatiefolders om nog meer te ontdekken wat er te doen is.

Kastelen

In de omgeving liggen erg veel kastelen. Er is zelfs een kastelenroute die gereden kan worden. Niet alle kastelen kunnen bezichtigd worden maar het kasteel in Lignac is te bezichtigen en ligt op slechts 15 minuten rijden van het huis. Vlakbij is een leuke geitenboerderij waar zelf geproduceerde kaas gekocht kan worden.

Oude steden bekijken

In de omgeving zijn vele leuke oude steden te bekijken. In het huis ligt veel informatie over de omgeving. Saint Benoit du Sault is een leuk middeleeuws stadje waar ook een VVV zit. Daarnaast is in deze stad ook een supermarkt. Montmorillon is een schrijvers- uitgeversstad en echt een bezoek waard. In Argenton-sur-Creuse is een leuk archeologisch museum waar een Gallo-Romeins dorp bezocht kan worden. Vrijwel elk weekend is er wel ergens een markt of brocante.