Contact

Contact

Voor meer informatie of boekingen
kunt u via de mail contact opnemen

info@nassy.nl

Locatie

Les Riverons,
Dunet 36310, Frankrijk

Google Maps

Facebook

Bekijk eens onze facebookpagina.

Facebook

Informatie

Wij verhuren al verschillende jaren onze woning en hopen u natuurlijk ook eens te begroeten in onze woning.

Alle woningen zijn rookvrij en hebben de beschikking over WiFi.

Huisdieren

Honden zijn bij ons meer dan welkom. In onze ruime achtertuin is genoeg ruimte om ze los te laten lopen en te laten spelen. Zijn de honden gek op water? In de rivier, 40 meter vanaf onze woning, kunnen zij naar hartelust spelen en ravotten. Ook eindeloze wandelingen in de franse natuur zijn zeer aan te raden!

Kinderen

Kinderen zijn zeker welkom in ons huis! Onze woning heeft de beschikking over een ledikant en kinderstoel. In de grote, volledig omheinde, achtertuin kunnen zij veilig spelen. Ons zwembad ligt verhoogd en is voorzien van een zwembad alarm dat afgaat als iets of iemand in het water valt.

Groentetuin

Al verschillende jaren hebben wij fruitbomen in onze tuin staan. In 2020 hebben wij dit uitgebreid met een grote groentetuin. In deze tuin worden verschillende groentes en fruit verbouwt. Naast de groentetuin hebben wij ook 4 kippen op ons terrein lopen.

Achtertuin

Ontdek een gedeelte van onze achtertuin

Gemeenschappelijke ruimte

In de voormalige garage van de hoofdwoning hebben wij een gemeenschappelijke ruimte gecreëerd. Daar serveren wij, indien gewenst, s morgens ons ontbijt voor de chambre d’hotes. Maar ook een potje tafeltennis, darten of sjoelen is mogelijk.