Reacties van onze gasten uit de verschillende gastenboeken

Lieve Lucia en Colin,

Dankjewel dat wij met onze (2) honden welkom waren bij jullie, alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Het was de eerste vakantie met onze honden en zagen er wel een beetje tegenop maar na jullie hartelijke ontvangst samen met jullie labrador was de laatste huiver verdwenen. Wij hebben het heerlijk gehad in jullie zeer complete Chambre D’Hotes. Het ontbrak ons aan niets. We hebben heerlijk gewandeld, de honden lekker afgekoeld in de rivier die zo dicht bij jullie ligt en zo genoten van de rust.

Helaas nemen wij morgen alweer afscheid, maar gelukkig met een overheerlijk ontbijt waarbij je niet weet te kiezen van welk lekkers je het eerste zal snoepen. Jullie zijn er voor gemaakt om het mensen naar de zin te maken en een goed gevoel te geven. Altijd een vrolijk geluid aan de andere kant van de heg. Kortom het was heerlijk om bij jullie te zijn.

Hartelijk bedankt en een poot van de natte neuzen.

 

Ik probeer met links te schrijven.

Ik neem het maar over van mijn vrouw die vorige week haar rechter onderarm heeft gebroken. Schrijven met links is dan ook heel erg moeilijk.

We hebben hier fijne dagen gehad. Vol lof over deze B&B. Gastvrij, heel goed voorzien van alles wat je maar kan bedenken. Prima ontbijt Een hele mooie tuin. Helaas was het weer er niet naar om van het zwembad gebruik te maken.

Hartelijke groet,